OOvB golfdag - 22 mei - The Duke

Om het jaar mogen wij bij The Duke Club een eigen golfdag organiseren. De inschrijvingen gingen meteen hard en we waren dan ook met een mooi aantal golfers en deelnemers aan de masterclass. 
Woensdag 22 mei was het dan zover! En de weergoden waren ons gelukkig goed gezind. 

18-holes wedstrijd

Alle deelnemers waren mooi op tijd en met goede zin aanwezig. Om 11.30 uur begon de 18-holes wedstrijd. De flights mochten na het spelen van hole 9 het terras opkomen voor een heerlijke, goed vullende lunch. Voor een aantal flights bleek dit de noodzakelijke brandstof en gingen zij daarna met nieuwe energie verder aan de wedstrijd.
Afgezien van een paar druppels in het begin, is het de rest van de dag droog gebleven en kwam zelfs de zon regelmatig achter de wolken tevoorschijn. Genieten dus! 

Masterclass

’s Middags kwamen de deelnemers van de masterclass (golfclinic) vol enthousiasme aan voor hun eerste kennismaking met golf. In drie groepen kregen zij uitleg over swingen, putten en chippen. Op de driving range werden de ballen al over grote afstand geslagen. Voor velen een erg leuke, positieve eerste ervaring met golf.

Daarna kwamen de golfers en de deelnemers van de masterclass lekker het terras op voor een borrel waarna we nog mochten gaan genieten van een heerlijk 3-gangen diner.

Uitslagen

Uiteraard zijn ook de winnaars van de dag nog bekend gemaakt.

Masterclass:
Dave van Duren (HG Techno V.O.F.)

18-holes golfwedstrijd: 
De neary op hole 7 is gewonnen door Henri van der Rijt (Van der Rijt Bouwservice). 
Op hole 12 kwam niemand voorbij de bijzonder ver geslagen bal van Stein van Bakel (Bouwbedrijf van Bakel) en van de dames was het Angélique Claassen (Novity B.V.) die er met de prijs vandoor ging. Mooie prestaties! 

De uitslag van de wedstrijd was spannend. Er waren namelijk twee flights met een netto score van 55 slagen.

Op de tweede plek zijn geëindigd Mart de Bruijn (M de Bruijn Keuken & Interieurbouw), Thijs Derks (Pebble), Joan van Roosmalen (J. van Roosmalen Beheer Nistelrode B.V.) en onze eigen Jeroen de Laat (OOvB). 

Maar met een lagere bruto score en beter resultaat op de laatste 9 holes, waren de winnaars van de dag:  Joris Bremer (Podotherapie Bremer), Frank Dielissen (SMV Beheer B.V.), Tim van der Steen (Ricoh Document Center Nijmegen) en Richard van Dongen (Rido Management Consultancy B.V).

 

Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde dag!